Acties

Eind januari 2023 zijn er enkele mooie initiatieven geweest waar de Voedselbank graag haar medewerking aan heeft gegeven.

Van uit het onderwijs is een project uitgevoerd met als thema aandacht voor onze samenleving, en met name voor de medemens waarvoor het bieden van hulp van groot belang kan zijn.

LEES MEER

Inzameling

Begin februari 2023 heeft onze Voedselbank een geslaagde inzamelingsactie gehouden bij de Albert Heijn supermarkt Antoniusplein in Sneek. De actie had als thema ‘’Op een lege maag kun je niet leren’’. AH had voor deze actie naast ontbijtproducten ook andere langdurig houdbare producten uitgestald op een display vooraan in de winkel.

De keuze van deze producten is door de AH klanten zeer gewaardeerd, Dit uitte zich in de grote hoeveelheid gedoneerde producten die wij hebben mogen ontvangen. Daarvoor dank aan deze bezoekers van de AH Antoniusplein te Sneek.

Ook dank aan alle vrijwilligers die met veel genoegen aan deze actie hebben meegewerkt.

Acties aanvraag

Wanneer jezelf een actie wilt organiseren vanuit een bedrijf, winkel, kerk of school. of als particulier, dan willen we je graag hiermee steunen. Denk hierbij aan het adviseren van het juiste voedsel welk voor onze voedselpakketten geschikt is, of bij het delen van onze ervaringen. En kunnen je hulp aanbieden voor het vervoeren van het ingezamelde voedsel.

Laat het ons weten waarin wij je kunnen ondersteunen? En neem contact op met;

Telefoon: 06-57703854 of   >klik hier< voor het contactformulier.

Openingstijden

Bij de toewijzing van een voedselpakket wordt de afhaaltijd van het pakket aangegeven.
Er zijn momenteel geen afwijkende openingstijden.