Samenwerking SPAR

SPAR Flapper supermarkt in Bakhuizen  en de Voedselbank ZwF in Balk zijn een samenwerking aangegaan met als doel zich in te spannen in de strijd tegen voedselonzekerheid in onze regio.

Met deze samenwerking is het mogelijk geworden voor de inwoners van Bakhuizen en omstreken, om lang houdbare levensmiddelen bij SPAR Flapper te kunnen doneren die bestemd zijn voor de Voedselbank ZwF.

De SPAR supermarkt heeft hiervoor in de winkel een donatiepunt ingericht voor het doneren van producten

Voedselbank ZwF ontvangt nu met regelmaat van de SPAR Flapper supermarkt kwalitatief goede levensmiddelen uit deze supermarkt.

Deze levensmiddelen zijn nog geschikt zijn om te gebruiken te worden, maar mogen vanwege wettelijk gestelde eisen niet meer verkocht worden.

Voor meer informatie over deze samenwerking, bezoek Supermarkt Spar Flapper Bakhuizen aan de Sint Odulphusstraat 18, 8574 SV in Bakhuizen. Of stuur ons een mail via voedselbankzwf@gmail.com

SPAR Flapper helpt de Voedselbank.      Helpt  u ook  mee, doneer dan een product

Dit kan bij het inzamelpunt in de winkel,  of bij het inzamelpunt in het Multi Functioneel Centrum “DE GAERTE’’

Gewenst zijn producten zijn o.a.:

  • langdurig houdbare levensmiddelen
  • wasmiddelen
  • persoonlijke verzorgingsproducten

Inzameling

Begin februari 2023 heeft onze Voedselbank een geslaagde inzamelingsactie gehouden bij de Albert Heijn supermarkt Antoniusplein in Sneek. De actie had als thema ‘’Op een lege maag kun je niet leren’’. AH had voor deze actie naast ontbijtproducten ook andere langdurig houdbare producten uitgestald op een display vooraan in de winkel.

De keuze van deze producten is door de AH klanten zeer gewaardeerd, Dit uitte zich in de grote hoeveelheid gedoneerde producten die wij hebben mogen ontvangen. Daarvoor dank aan deze bezoekers van de AH Antoniusplein te Sneek.

Ook dank aan alle vrijwilligers die met veel genoegen aan deze actie hebben meegewerkt.

Acties aanvraag

Wanneer jezelf een actie wilt organiseren vanuit een bedrijf, winkel, kerk of school. of als particulier, dan willen we je graag hiermee steunen. Denk hierbij aan het adviseren van het juiste voedsel welk voor onze voedselpakketten geschikt is, of bij het delen van onze ervaringen. En kunnen je hulp aanbieden voor het vervoeren van het ingezamelde voedsel.

Laat het ons weten waarin wij je kunnen ondersteunen? En neem contact op met;

Telefoon: 06-57703854 of   >klik hier< voor het contactformulier.

Openingstijden

Bij de toewijzing van een voedselpakket wordt de afhaaltijd van het pakket aangegeven.
Er zijn momenteel geen afwijkende openingstijden.