Acties

In november verstuurt de Postcodeloterij sinds een aantal jaren aan haar deelnemers cadeaukaarten ter waarde van € 12,50 voor aankoop van duurzame producten bij AH.

Ontvangt u deze kaart ook en maakt u er geen gebruik van, gooi deze dan niet weg. In november laten wij u weten waar u deze kaart kunt inleveren voor de Voedselbank.

LEES MEER

Inzameling

Eind september is er een geslaagde inzamelactie geweest bij een supermarkt van Albert Heijn in Sneek. De actie had als thema ‘’Op een lege maag kun je niet leren’’. Een aantal door AH geselecteerde ontbijtproducten konden vanaf een display in de winkel gekozen worden voor donatie. Met hulp van onze vrijwilligers zijn er veel van deze producten in ons magazijn gekomen, klaar om in de komende tijd de voedselpakketten te vullen.

Acties aanvraag

Wanneer jezelf een actie wilt organiseren vanuit een bedrijf, winkel, kerk of school. of als particulier, dan willen we je graag hiermee steunen. Denk hierbij aan het adviseren van het juiste voedsel welk voor onze voedselpakketten geschikt is, of bij het delen van onze ervaringen. En kunnen je hulp aanbieden voor het vervoeren van het ingezamelde voedsel.

Laat het ons weten waarin wij je kunnen ondersteunen? En neem contact op met;

Telefoon: 06-57703854 of via E-mail:  actie@voedselbankzwf.nl

Openingstijden

Bij de toewijzing van een voedselpakket wordt de afhaaltijd van het pakket aangegeven.
Er zijn momenteel geen afwijkende openingstijden.