Acties

STEUN DE VOEDSELBANK MET DE CADEAUKAART VAN DE POSTCODE LOTERIJ 

Nieuws >> De Postcode cadeaukaart actie levert weer meer levensmiddelen op.

Het is steeds bekender geworden dat de cadeaukaart van de Postcode loterij van veel waarde is voor onze Voedselbank. Met de opbrengst van de kaarten konden we een grote hoeveelheid levensmiddelen inslaan, bestemd voor het samenstellen van de voedselpakketten. Wij willen iedereen die deze actie heeft gesteund door bijvoorbeeld een lokaal inleverpunt te verzorgen, of de kaart te doneren, of die op enig andere wijze heeft bijgedragen aan het succes van deze actie, van  harte bedanken!

Al een aantal jaren verzendt de Postcode Loterij aan haar deelnemers een cadeaukaart. De deelnemers van de Postcode loterij kunnen deze kaart gebruiken voor het kopen van m.n. vegetarische levensmiddelen die enkel bij een Albert Heijn verkrijgbaar zijn. In het werkgebied van onze Voedselbank is geen Albert Heijn vestiging , met als gevolg dat veel van deze kaarten – die een waarde hebben van € 12,50 – niet worden gebruikt en dat is erg jammer. De Voedselbank wil deze graag ontvangen! Waarom zou men niet mee doen?

LEES MEER

Inzameling

Eind september is er een geslaagde inzamelactie geweest bij een supermarkt van Albert Heijn in Sneek. De actie had als thema ‘’Op een lege maag kun je niet leren’’. Een aantal door AH geselecteerde ontbijtproducten konden vanaf een display in de winkel gekozen worden voor donatie. Met hulp van onze vrijwilligers zijn er veel van deze producten in ons magazijn gekomen, klaar om in de komende tijd de voedselpakketten te vullen.

Acties aanvraag

Wanneer jezelf een actie wilt organiseren vanuit een bedrijf, winkel, kerk of school. of als particulier, dan willen we je graag hiermee steunen. Denk hierbij aan het adviseren van het juiste voedsel welk voor onze voedselpakketten geschikt is, of bij het delen van onze ervaringen. En kunnen je hulp aanbieden voor het vervoeren van het ingezamelde voedsel.

Laat het ons weten waarin wij je kunnen ondersteunen? En neem contact op met;

Telefoon: 06-57703854 of  >klik hier< voor het contactformulier.